Ako posilniť imunitu u detí s dōTERRA

Či už školský rok začína, či je v plnom prúde, tieto zásady platia stále.

My všetci si prajeme, aby naše deti boli po celý rok zdravé a silné! Keďže deti sa pohybujú počas roka v rôznych kolektívoch (škôlka, škola, družina, krúžky ap.), sú bežne vystavované rôznym podmienkam prostredia, čo samozrejme dáva zabrať detskej imunite. dōTERRA má všetky prírodné produkty, ktoré potrebujete na pomoc pri príprave, posilnení a ochrane imunity vašich detí počas celého školského roka.

Neodmysliteľnou súčasťou detskej školskej tašky, ktorá pomôže udržať baktérie na uzde je táto dezinfekčná hmla dōTERRA On Guard! Čistí ruky odstránením 99,9 percent baktérií a iných choroboplodných zárodkov na pokožke prostredníctvom extrémne jemnej, rýchloschnúcej a zároveň hydratačnej hmly.

Vďaka tomu je ideálna na dezinfekciu rúk vášho dieťaťa počas celého dňa!

Detská Kolekcia dōTERRA

Detská kolekcia dōTERRA je kompletná a hotová súprava esenciálnych olejov s účinkami pre celé telo navrhnutá tak, aby umožnila rodičom starať sa s istotou o zdravie a pohodu tých najmenších. Zahŕňa zmesi Thinker®​​, Calmer®, Stronger®, Tamer®, Rescuer®, Steady® a Brave®

Každá z týchto účinných zmesí je navrhnutá tak, aby podporovala vaše dieťa rôznymi spôsobmi, od upokojenia pokožky, či bolesti rôzneho druhu, cez podporu trávenia, koncentrácie, myslenia až po podporu pokojného prostredia. Posilňujúca zmes Stronger je špeciálne vyvinutá, aby Vášmu dieťaťu denne podporila jeho prirodzenú obranyschopnosť, preto je dobré zaradiť natieranie zmesi (na spodok nožiek a pozdĺž chrbtice) do rannej rutiny a prípravy na školský deň.

Výskum ukázal, že esenciálne mastné kyseliny sú živiny potrebné pre mnohé kľúčové funkcie v ľudskom tele, vrátane rastu buniek, vývoja mozgu, svalovej aktivity, imunitných funkcií, zdravia kĺbov a mnohých ďalších.* Podporte rastúce telá svojich detí v týchto oblastiach pomocou dōTERRA IQ Mega!

IQ Mega obsahuje základné živiny DHA a EPA. Navyše odstraňuje rybiu chuť z rybieho oleja vďaka sviežej príchuti esenciálneho oleja CPTG® kvality Wild Orange. 

Okrem esenciálnych mastných kyselín je tiež dôležité zabezpečiť, aby vaše dieťa dostávalo potrebné vitamíny. A práve tam môžete siahnuť po žuvacích multivitamínoch dōTERRA A2Z. Ako kombinácia rastlinných výťažkov a vitamínov B, A, C a E môžu A2Z žuvacie cukríky podporovať zdravý vývoj buniek a dlhovekosť (detské Lifelong vitality komplex), keď sa užívajú denne.*

A vďaka sladkej príchuti vodného melónu sa tieto žuvacie cukríky ľahko stanú súčasťou rutiny každodenného života vášho dieťaťa.

Difúzovanie na podporu zdravia Vašich detí

Rodičia najlepšie vedia, že nikdy nemôžu podceňovať silu a kvalitu ich spánku, pokiaľ ide o deti a ich zdravie. Podporte rutinu svojho dieťaťa pred spaním a pripravte ho na odpočinok s Difuzérom Volo. Difuzér Volo má rôzne nastavenia svetla, časovača a výstupu, takže môžete prispôsobiť difúzovanie špecifickým potrebám vášho dieťaťa. 

Rutina pred spaním podporovaná upokojujúcim difúzovaním, ktoré prispieva ku kvalite spánku môže vášmu dieťaťu pomôcť správne začať každý školský deň. 

Neodmysliteľnou súčasťou po príchode detí domov z krúžkov, škôlok a škôl, či z družiny, sa pre Vás tiež stane difúzovanie podporných zmesí, ako je napríklad Ochranná zmes On Guard, ktorá vyčistí krásne Vaše priestory od prípadných patogénov v ovzduší a podporí tiež prirodzenú obranu tela voči ich útokom.

​​​​​​​​​​​Využite túto príležitosť a pripravte svoje deti do škôl a škôlok prírodne a podporte ich tak na každom kroku. S týmito základmi si môžete byť istí, že vaše dieťa je pripravené prosperovať. Nečakajte a obstarajte si tieto produkty čo najskôr na e-shope dōTERRA a získajte moju plnú podporu:

Pre vstrebávanie živín, či už z potravy a nápojov, ale i z doplnkov výživy, je dôležité mať i u detí dobre fungujúce trávenie. Na to má dōTERRA špeciálne navrhnuté probiotiká (5 miliárd živých buniek šiestich rôznych probiotických kmeňov) v súčinnosti s prebiotickou vlákninou, ktoré deťom nielen skvele chutia (forma jahodovo-melónového šumienkoveho lahodného prášku), ale najmä poskytnú zdravý základ pre spracovanie živín.

dōTERRA PB Assist Junior detské probiotiká

Detské PB Assist Junior:

  • Pomáhajú podporovať vyváženú a prospešnú flóru v bruchu
  • Podporujú tráviaci trakt
  • Podporujú vstrebávanie živín z jedla a nápojov

*Tieto vyhlásenia neboli hodnotené Úradom pre potraviny a liečivá. Tento produkt nie je určený na diagnostiku, liečbu, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.