Cleanse Restore Kit Očista a obnova registračný balíček dōTERRA doTerra

Cleanse & Restore Kit with LLV (Detoxikácia organizmu, Sada Očista a obnova s Lifelong vitality balíkom)

Registračný balík na čistenie a obnovu je vynikajúci spôsob, ako uviesť produkty dōTERRA a ich účinky do každodenného života. Na obmedzenú dobu teraz obsahuje večného favorita, gélové kapsule ZenGest. Tento nový prírastok obsahuje zloženie, ktoré nie je obsiahnuté v žiadnom inom produkte dōTERRA a preto poskytuje nové, vyvážené riešenie na pomoc pri očistnom procese a zlepšení vášho každodenného stavu.

30-dňová obnovujúca očista je cestou, ako minimalizovať toxíny a podporiť zdravie tráviaceho traktu. Začína registračným balíkom na čistenie a obnovu. Cesta za lepším zdravím nie je vždy bezproblémová a pri aktívnej podpore procesu vnútornej očisty vášho tela môže byť spojená s určitým nepohodlím. Na vyriešenie tohto problému boli teraz pridané gélové kapsule Zengest.

Gélové kapsule ZenGest dopĺňajú ostatné produkty v registračnom balíku na čistenie a obnovu. Ponúkajú každodennú podporu pre zdravé zažívanie, ale sú aj prostriedkom na riešenie akútnych záchvatov žalúdočných nevoľností, ktoré sa môžu objaviť pri zmenách vedúcich k zdravému životnému štýlu.

Esenciálne oleje anízu, mäty piepornej, zázvoru, rasce lúčnej, koriandra, estragónu a feniklu sa používajú už od pradávna na rôzne problémy s trávením. Okrem toho klinický a experimentálny výskum ukázal, že táto zmes s chráneným zložením môže pomôcť pri podpore celkového zdravia zažívacieho traktu, upokojuje a uvoľňuje gastrointestinálne svaly, zmierňuje plynatosť a nadúvanie, zoslabuje pocity žalúdočných nevoľností a podporuje fungovanie trávenia.

Začnite s očistou ešte dnes a užívajte si vynikajúce predstavenie sily produktov dōTERRA.

dōTERRA 30-dňová očista

Program dōTERRA 30-dňovej očisty bol vytvorený tak, aby telu pomohol zbaviť sa toxickej záťaže a podporil celkovú funkciu systémov a orgánov organizmu. Očista zahŕňa tri 10-dňové fázy: aktiváciu, reset, obnovenie.

xEO Mega
Tento výživový doplnok predstavuje kombináciu esenciálnych olejov s omega-3 olejmi z prírodných morských a rastlinných zdrojov a karotenoidmi, ktoré podporujú zdravé fungovanie hlavných orgánov tela.
■ Ráno pri jedle užite 2 gélové kapsuly a večer pri jedle ďalšie 2, celkovo teda 4 kapsuly denne.

Microplex VMz
Tento produkt dosahuje vysoký štandard doplňovania vitamínov a minerálov, pretože poskytuje biologicky dostupné vitamíny a minerály, ktoré chýbajú vo väčšine moderných diét.
■ Ráno pri jedle užite 2 kapsuly a večer pri jedle ďalšie 2, celkovo teda 4 kapsuly denne.

Alpha CRS+
Tento komplex bunkovej vitality je formulovaný s prírodnými botanickými extraktmi, ktoré špecificky podporujú funkciu zdravých buniek.
■ Ráno pri jedle užite 2 kapsuly a večer pri jedle ďalšie 2, celkovo teda 4 kapsuly denne.

ZenGest TerraZyme
Tento produkt je patentovanou zmesou aktívnych plnohodnotných potravinových enzýmov, ktoré podporujú zdravé trávenie a metabolizmus priemyselne spracovaných potravín s nedostatkom enzýmov.
■ Pri každom jedle užite 1 kapsulu, celkovo 3 kapsuly denne.

Zendocrine gélové kapsuly
Táto detoxikačná zmes je patentovanou zmesou extraktov z plnohodnotných potravín, ktoré podporujú správnu funkciu pečene, obličiek, hrubého čreva, pľúc a kože pri čistení a filtrácii.
■ Ráno pri jedle užite 1 kapsulu a večer pri jedle ďalšiu, celkovo teda 2 kapsuly denne.

GX Assist
Tento prípravok na čistenie tráviaceho traktu je kombináciou esenciálnych olejov a kyseliny kaprylovej, ktorá podporuje zdravý tráviaci trakt tak, že vytvára nepriateľské prostredie pre potenciálne hrozby.
■ Večer pri jedle užite 1 gélovú kapsulu.

PB Assist+
Tento probiotický obranný prostriedok je zmes prebiotickej vlákniny a šiestich kmeňov probiotických mikroorganizmov, ktoré podporujú pozitívnu rovnováhu a rast užitočných baktérií.
■ Večer pri jedle užite 3 kapsuly.

Gélové kapsuly DDR Prime
Tento bunkový komplex s esenciálnymi olejmi je patentovanou zmesou esenciálnych olejov, ktoré sú kombinované na podporu bunkového zdravia, funkcie a obnovu.
■ Ráno pri jedle užite 1 gélovú kapsulu a večer pri jedle ďalšiu, celkovo teda 2 kapsuly denne.

Citrónový esenciálny olej LEMON
Tento esenciálny olej prirodzene čistí telo a pomáha pri trávení.
■ 5-krát denne pridajte 2 kvapky do 200 ml vody, celkovo teda 10 kvapiek. (Nie je súčasťou balíčka, je nutné dokúpiť.)

Počas celého procesu očisty a obnovy je veľmi dôležité dbať na dostatočný pitný režim, čo je minimálne 2,5 – 3 litre tekutín denne – najlepšie čistej nesladenej vody, nakoľko toxíny, parazity a škodlivé látky je nutné z tela vylúčiť. Počas detoxifikácie, očisty a obnovy by bolo tiež vhodné obmedziť príjem jedál z múky a vylúčiť konzumáciu alkoholu ako i i.škodlivých látok.

Diagram 30-dňovej očisty

Cena registračného balíčka 334 €.

Ak ste sa aj Vy rozhodli urobiť krok k správnemu zdravému životnému štýlu, toto je jedna z možností ako začať a spoznať účinky produktov doTerra na vlastnej koži (v registračných sadách vo formulári nižšie je pod číslom 6).

Podporte svoje ciele regulácie hmotnosti s metabolickou zmesou esenciálnych olejov Smart & Sassy, ktorú je možné dokúpiť k balíčku s cieľom synergických účinkov.

SMART & SASSY™ 
Je patentovaná metabolická zmes grapefruitu, citróna, mäty piepornej, zázvoru a škorice. Je lahodným doplnkom do všetkých nápojov a slúži ako fantastická alternatíva k umelým sladidlám a sladeným nápojom.

Smart & Sassy gélové kapsuly dōTERRA doterra

SMART & SASSY™ je k dispozícii aj vo forme gélových kapsúl.

Program 30-dňovej očisty stiahnete na tomto odkaze.