Keď máte naplánované veľké dobrodružstvá, posledná vec, o ktorú by ste sa mali starať, je to, čo je vo vašom opaľovacom kréme. S dōTERRA sun sa už nemusíte báť. dōTERRA sun rada ponúka prírodnú minerálnu ochranu pred slnkom, na ktorú ste čakali. Používa iba čisté, bezpečné a účinné ingrediencie pre leto bez drámy. Vyrobené pre každý deň, každý vek a každé telo, máme pre vás ochranu. . . prirodzenú.

Prírodná opaľovacia starostlivosť

Nič sa nevyrovná ľahkému, sviežemu letnému dňu, ktorý je plný hier a oddychu. Predstavte si, že sa za krásneho teplého slnečného dňa smejete s rodinou a priateľmi dlho do večera, z grilu rozvoniava niečo lahodné a medzi záchvatmi smiechu a za detského džavotu počuť špliechanie vody.

Verte či nie, takéto dni a chvíle môžu byť ešte krajšie. S dōTERRA sun, môžete žiť bez obáv z toho, čo je vo vašom opaľovacom kréme. Je to prirodzená minerálna opaľovacia starostlivosť, na ktorú sa môžete s istotou spoľahnúť. Pri zdolávaní vonkajších dobrodružstiev a výziev, o ktorých ste snívali, vás dōTERRA sun bude bezpečne chrániť.

dōTERRA sun získate toto všetko:

  • Non-nano oxid zinočnatý – bezpečný prírodný minerálny opaľovací filter
  • Zloženie vhodné pre vegánov, bez krutosti a bezpečné aj pre útesy
  • Aloe vera, vitamín E a ďalšie výživné prírodné zložky
  • Širokospektrálna ochrana SPF 30

A nič z toho:

  • Oxybenzón
  • Chemické opaľovacie filtre
  • Parabény
  • Ftaláty
  • Drsné, syntetické prísady

Komplexný opaľovací systém dōTERRA obsahuje viacero foriem produktov s SPF a upokojujúci sprej po opaľovaní, takže budete chránení počas pobytu na slnku aj po ňom. Tak sa vydajte v ústrety letnému dobrodružstvu a nasajte lúče s dōTERRA sun !

Minerálny krém na opaľovanie na tvár + telo dōTERRA

dōTERRA sun Face + Body Mineral Sunscreen Lotion (minerálny opaľovací krém na tvár a telo) má SPF 30, je vodeodolný až 80 minút a ponúka UVA a UVB širokospektrálnu ochranu. Má pohodlný odklápací uzáver, takže viečko pri aplikácii nestratíte.

Kľúčové zložky zahŕňajú non-nano oxid zinočnatý na ochranu pred škodlivými lúčmi, ako aj aloe vera, bisabolol, vitamín E, olej z malinových semien, avokádový olej a jojobové estery pre upokojujúcu obnovu.

Vitamín E – tiež známy ako tokoferol – je mimoriadne výživný. Vaša pokožka bude spievať. Je prítomný v každom  produkte dōTERRA sun!

Olej z malinových semien, avokádový olej a jojobové estery sú hydratačné a vyživujúce zložky. Nachádzajú sa v spreji a pleťovom kréme na opaľovanie.

Samozrejme, tento minerálny krém na opaľovanie obsahuje čisté esenciálne oleje, rovnako ako všetky produkty na opaľovanie dōTERRA sun. Obsahuje esenciálne oleje CPTG® Red Mandarin, Magnolia, Lemongrass, Ylang Ylang, Carrot Seed, Kadidlo a Helichrysum spolu s kokosovým CO2 extraktom pre lahodne sviežu a veselú vôňu.

Minerálny opaľovací krém na tvár a telo dōTERRA používajte rovnako ako akékoľvek iné opaľovacie mlieko či emulziu – krém. Pred dlhším pobytom na slnku naneste väčšie množstvo na akúkoľvek slnku vystavovanú kožu a jemne ho vtierajte, kým nezostanú viditeľné zvyšky. Náš opaľovací krém je účinný okamžite, ale nezaškodí ho nechať niekoľko minút vstrebať do pokožky, než sa pustíte do zábavy, najmä ak sa pri akejkoľvek činnosti dostávate do kontaktu s vodou či idete rovno plávať. 

Nezabudnite ho po plávaní aplikovať opakovane!

dōTERRA sun Body Mineral Sunscreen Spray

dōTERRA sun Body Mineral Sunscreen Spray má tiež SPF 30, je vodeodolný až 80 minút a ponúka UVA a UVB širokospektrálnu ochranu. Je balený v hliníkovej neaerosólovej sprejovej fľaši, ktorá poskytuje nepretržitú 360-stupňovú aplikáciu pre ľahké celkové pokrytie. Keď máte malé deti, ktoré chcú netrpezlivo začať so zábavou na slnku, všetko, čo musíte urobiť, je nastriekať ich, a je to.

Kľúčové zložky spreja zahŕňajú non-nano oxid zinočnatý na ochranu, ako aj aloe vera, bisabolol, vitamín E, olej z malinových semien, avokádový olej, extrakt z kurkumy a estery jojoby. Sprej obsahuje rovnaké esenciálne oleje ako pleťový krém.

Extrakt z kurkumy má pri lokálnej aplikácii vynikajúce upokojujúce vlastnosti.

Minerálna tyčinka na opaľovanie na tvár a telo dōTERRA

Minerálna tyčinka na opaľovanie na tvár a telo dōTERRA má SPF 30! Je tiež vodeodolná až 80 minút a ponúka UVA a UVB širokospektrálnu ochranu. Je zabalená v hrubej twist-up trubici, ktorá pohodlne padne do ruky. Nanášanie opaľovacieho krému formou vysúvacej tyčinky je tak úplne bezproblémové a bezkontaktné (žiadne mastné ruky)!

Kľúčové zložky tyčinky zahŕňajú non-nano oxid zinočnatý pre ochranu, ako aj bambucké maslo a kakaové maslo pre výživnú hydratáciu. Obsahuje rovnaké esenciálne oleje ako ostatné SPF produkty, takže si môžete vychutnať hravú a krásnu vôňu, keď si budete užívať leto vonku.

Obnovujúci telový sprej po opaľovaní dōTERRA After Sun

Obnovujúci telový sprej po opaľovaní dōTERRA After sun je hydratačný produkt, ktorý poskytuje pokožke upokojujúce a vyživujúce účinky. Je zabalený v hliníkovej neaerosólovej sprejovej fľaši, ktorá poskytuje nepretržitú 360-stupňovú jemnú hmlu pre ľahké celkové pokrytie.

Medzi kľúčové zložky spreja patrí vitamín E, aloe vera, kyselina hyalurónová, extrakt z červených rias a extrakt z kvetov arniky horskej.

Aloe vera je samozrejme jasnou ingredienciou na upokojenie pokožky. Po dni s príliš veľkým množstvom slnka je to úžasná odmena, pre Vašu slnkom namáhanú pokožku. Aloe vera je základom pre náš sprej po opaľovaní, ale je tiež súčasťou minerálneho opaľovacieho mlieka a spreja.

Výťažok z kvetov Arniky horskej je hĺbkovo hydratačná prírodná zložka, ktorá je potrebná obzvlášť, ak je vaša pokožka vysušená a unavená.

Sprej po opaľovaní obsahuje patentovanú zmes CPTG Copaiba, Levanduľa, Citrónová tráva, Mäta pieporná, Japonská mäta pieporná, Helichrysum, Santalové drevo, Blue Tansy, Kadidlo a Koriander. Jeho aróma je svieža, no zároveň uzemňujúca a príjemná.

Sprejovú hmlu jednoducho nastriekajte na celé telo. Použite ju na upokojenie pokožky po dni strávenom na slnku alebo kedykoľvek priamo keď vyjdete zo sprchy ako dodatočnú hydratáciu.

Nebuďte prekvapení, ak zistíte, že sa tento produkt stane súčasťou vášho denného režimu! Jeho účinky na pokožku sa neobmedzujú len na pobyt na slnku, ale ponúkajú každodennú hydratáciu a obnovu.

Prajeme vám krásne leto plné zábavy a bezpečného slnenia.