dōTERRA HD clear kit Starostlivosť o problematickú pleť

Vďaka šťastnej a zdravej pokožke sa cítime dobre, od obdobia dospievania až po obdobie dospelosti. Ak máte doma tínedžera, určite ste s ním už začali alebo pravdepodobne začnete riešiť problémy s pleťou. V dōTERRA máme pre Vás riešenie – trojkrokový resp. trojstupňový systém HD Clear. Ak chcete predísť následkám nesprávnej starostlivosti o pokožku Vášho dieťaťa v období dospievania, a chcete sa vyvarovať použitia drsných, nešetrných či nevhodných prípravkov, ktoré vedia pleti uškodiť viac ako pomôcť, určite by ste mali siahnuť po prírodnej kozmetike dōTERRA z radu HD Clear.

Hoci sa príznaky problémovej pokožky môžu začať prejavovať už v ranom veku, postihujú jednotlivcov všetkých vekových skupín, fyzicky i emocionálne. Mnohí ľudia sa potýkajú s kožnými problémami po celé roky, skúšajú rôzne výrobky, agresívne chemikálie a abrazívne liečebné zákroky, aby získali čistú pleť. dōTERRA vytvorila lepší spôsob, ako vyriešiť problémy s pokožkou priamo v ich jadre – prírodne a efektívne. HD Clear je pokročilá línia prírodných produktov, spájajúca silu CPTG™ esenciálnych olejov a rastlinných extraktov, ktorá prináša tie výsledky, ktoré chcete a očakávate – čistú a jemnú pokožku.

dōTERRA Trojstupňový systém HD Clear

HD Clear je trojstupňový systém, ktorý funguje synergicky, každý nasledujúci produkt nadväzuje na predchádzajúci a dôkladne vyčistí a očistí pokožku a dodá optimálnu hydratáciu pre vyváženú úroveň vlhkosti. Ingrediencie v HD Clear, ktoré sú vyrobené z čistých rastlinných extraktov, sú jemné a upokojujúce pre pokožku, ale veľmi účinné. Každodenné používanie HD Clear pomôže znížiť výskyt nedokonalostí pokožky; podporuje čistú a zdravú pleť a zjemňuje pokožku. HD Clear poskytuje prírodné riešenie pre problémovú pokožku v každom veku.

doTERRA HD Clear™ je formulovaný tak, aby sa používal každý deň, a aby pomohol podporiť jasnú a zdravo vyzerajúcu pleť a eliminoval tvorbu nových vyrážok, zabránil tvorbe akné. Kompletná súprava HD Clear™ obsahuje patentovanú HD Clear™ Zmes na pleť a ďalšie dva produkty starostlivosti o pokožku na zvýšenie efektívnosti: penu na umývanie tváre a pleťové mlieko.

Správna pleťová rutina s HD Clear


Dodržiavanie pleťovej rutiny, ktorá vyhovuje potrebám vašej pleti, je kľúčové. Pre našu sadu HD Clear Kit odporúčame nasledujúci postup:

  1. Ráno aj večer pred spaním si navlhčite tvár a pomocou dvoch pumpičiek dōTERRA Peny na umývanie tváre HD Clear™ Foaming Face Wash naneste penu na umývanie tváre na pokožku krúživými pohybmi smerom zdola nahor. Na záver tvár dôkladne opláchnite vodou a osušte uterákom.
     
  2. Jemne naneste dōTERRA Zmes na pleť HD Clear™, buď v tenkej vrstve na celú tvár, alebo na konkrétne problémové miesta, ktoré chcete vyriešiť. Nechajte zmes HD Clear minútu vstrebať do pokožky.
     
  3. Pokračujte dōTERRA Pleťovým mliekom HD Clear™ Lotion. Naneste malé množstvo na končeky prstov a vmasírujte si ho na krk a tvár krúživým pohybom zdola nahor.


dōTERRA Pena na umývanie tváre HD Clear™ Foaming Face Wash
Mnoho gélov na umývanie tváre na trhu môže pokožku vysušiť a podráždiť. Pričom je známe, že rastlinné extrakty vzhľad a dojem z pokožky zlepšujú. HD Clear Foaming Face Wash Pena na umývanie tváre dôkladne čistí pokožku. Obsahuje esenciálne oleje z čajovníka, eukalyptu, muškátu, litsea a Ho wood dreva v kombinácii s extraktom z kôry bielej vŕby na podporu jasnej a hladkej pleti. 

HD Clear™ Zmes na pleť 10 ml
Aby pokožka vyzerala čo najlepšie, musí byť čistá a hydratovaná. Topická Zmes na pleť HD Clear je vyvinutá tak, aby poskytovala pokožke potrebnú podporu.

dōTERRA Pleťovým mliekom HD Clear™ Lotion
Ihneď po vyčistení tváre je dôležité pokožku hydratovať a podporiť. Tento krok zabráni vysušeniu pokožky. Pleťové mlieko na tvár v línii HD Clear môže dodatočne pomôcť vylepšiť textúru pokožky a zanechať ju jemnú. Ľahké zloženie zabraňuje tomu, aby sa pleť po nej cítila lepkavá alebo mastná, a to je dokonalý základ pre zdravo vyzerajúcu pokožku.