Práve čítate

dōTERRA a2z Chewable™

dōTERRA a2z Chewable™

A2z Chewable vitamíny pre deti

dōTERRA a2z Chewable™

Žuvacie Tabletky od A po Z | 60 ŽUVACÍCH TABLETIEK

POPIS PRODUKTU

dōTERRA a2z žuvacie tabletky majú patentované zloženie a boli vyvinuté pre deti a dospelých, ktorí majú ťažkosti s prehĺtaním kapsúl. Vďaka obsahu zmesi B vitamínov, ako aj vitamínov A, C, E a rastlinných výťažkov, dōTERRA a2z žuvacie tabletky podporujú zdravý bunkový vývoj a dlhovekosť, ak ich užívate denne.* dōTERRA a2z žuvacie tabletky boli vyvinuté na používanie spolu s dōTERRA IQ Mega™ s pomarančovou príchuťou. Tento komplexný doplnok výživy obsahuje omega-3 z rybacieho oleja a podporuje zdravú imunitu, kognitívne schopnosti, ako aj antioxidačnú ochranu.*

HLAVNÉ ÚČINKY

  • Bezpečné pre deti vo veku 4 a viac rokov, ako aj pre dospelých, ktorí preferujú žuvacie tablety viac než kapsuly
  • Kognitívna zmes: cholín, fosfatidylserín, inositol
  • Úžasná príchuť vodného melónu
  • Neobsahuje vysokofruktózový kukuričný sirup, umelé farbivá, sladidlá či príchute
  • Vyvážená zmes základných vitamínov vrátane antioxidačných vitamínov A, C a E, a komplexu B vitamínov pre bunkovú energiu*
  • Obsahuje zmes biodostupných minerálov vrátane vápnika, horčíka, zinku, medi a mangánu

NÁVOD NA POUŽITIE

Deti vo veku 4 a viac rokov: užite 2 tablety denne s jedlom. Dospelí môžu užiť až 3 tablety denne.

UPOZORNENIE

Tehotné alebo dojčiace ženy a ľudia so zdravotnými ťažkosťami by sa o užívaní mali poradiť s lekárom. Neužívajte, ak je bezpečnostný uzáver poškodený alebo chýba. Neobsahuje glutén, mlieko, pšenicu, sóju, vajcia, ani orechy. V prípade detí mladších než 4 roky sa pred použitím tohto produktu poraďte s lekárom.

VAROVANIE

Neúmyselné predávkovanie produktmi obsahujúcimi železo je vedúcou príčinou smrteľnej otravy u detí mladších než 6 rokov. Tento produkt skladujte mimo dosahu detí. V prípade neúmyselného predávkovania ihneď zavolajte lekára alebo toxikologické centrum.


* Tieto vyhlásenia neboli hodnotené Správou pre potraviny a liečivá. Zmyslom tohto produktu nie je diagnostikovať, ošetrovať, liečiť alebo predchádzať chorobe.