Práve čítate

dōTERRA Salubelle™

dōTERRA Salubelle™

Salubelle skrášľujúca zmes esenciálnych olejov dōTERRA doterra

dōTERRA Salubelle™

Skrášľujúca zmes | 10 ml v guľôčkovej fľaši

Ingrediencie: esenciálne oleje živice kadidla, havajského santalového dreva, kvetu levandule, živice myrhovej gumy, kvetu slamienky
Opis vonných látok: drevité, korenisté, bohaté, svieže

HLAVNÉ ÚČINKY

  • pomáha redukuje výskyt nedostatkov
  • podporuje mladistvejší vzhľad pleti
  • podporuje hladší a žiarivejší vzhľad pleti

POPIS PRODUKTU

Táto patentovaná zmes je kombináciou vzácnych esenciálnych olejov, ktoré sa historicky používali vďaka svojim skrášľovacím účinkom. Skrášľujúca zmes Salubelle™ je vytvorená, aby podporila a vyživovala pokožku a pomáhala eliminovať faktory prispievajúce k príznakom starnúcej pleti. Tieto jedinečné esenciálne oleje boli šikovne vybrané tak, aby pomáhali zachovávať hladšiu, a mladšie vyzerajúcu pokožku. Zmes Salubelle™ sa ľahko absorbuje do pokožky a pomáha redukovať výskyt drobných čiar, vrások a starnúcej pokožky. Vďaka praktickej guľôčkovej fľaštičke môžete zmes Salubelle™ jednoducho nanášať na tvár, krk a dekolt

POUŽITIE

  • Naneste tenkú vrstvu zmesi Salubelle na tvár, krk a dekolt a potom opakujte nanášanie na cieľové problematické miesta. Následne použite hydratačný prípravok doTERRA podľa vášho výberu.
  • Nanášajte a eliminujte výskyt nedostatkov.
  • Používajte ako súčasť vašej rannej a večernej starostlivosti o pleť.

NÁVOD NA POUŽITIE

Vonkajšie použitie: Rozrieďte základovým olejom, aby ste minimalizovali citlivosť pleti. Pozrite si dodatočné preventívne opatrenia uvedené nižšie.

UPOZORNENIE

Možná citlivosť pokožky. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, dojčíte alebo ste pod lekárskym dohľadom, konzultujte užívanie s vaším lekárom. Vyhnite sa kontaktu s očami, vnútornou časťou uší a citlivými časťami tela. Rozrieďte základovým olejom, aby ste minimalizovali citlivosť pleti.